Pages

2009. június 17., szerda

Libidó

Mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, még jobban tombol. Egyszerűen nem hagy nyugodni. Onnan is észre lehet venni, hogy "hónap" eleje van, hogy vad gondolataim támadnak.

Mint például ma is. A postásfiú sokkal hamarabb jött, mint kellett volna, még nem voltam készen az áru bedobozolásával. Mondta, hogy nem vár, inkább visszajön mégegyszer a munkaidő vége felé. Na egyből jött a pajzán gondolat, nem kérette magát. Hogy mi lenne, ha egyszerre csak berántanám a paraván mögé? Vagy egész egyszerűen magunkra zárnám az üzletet?? Na neeee.

Érdekes, hogy az összes postásfiú, aki az üzletbe bejár, mind szimpatikus. És a legtöbb még helyes is. A DHL-esek jönnek minden nap, velük szoktuk az árut küldeni. Az elején egy olyan fazon jött mindig, hogy röhögnöm kellett rajta. A pasi maga volt a vicc, egy karikatúra kinézetre is meg viselkedésre is egyaránt. Aztán egyszer jött egy fiatal, félénk, vékony fiú. Hmm, gondoltam, ezt elkapnám egy fordulóra. Néhány héttel később elmaradt a karikatúra-fazon, és újabban ez a srác jön. A kezdeti félénksége talán lassan felenged, igaz nem nagyon ismertük egymást. Most már egy pár mondatos beszélgetés, esetleg egy-egy kisebb vicc is belefér. Haladás! :-) És hát azt ugye érzi az ember, ha tetszik egy férfinak. Még ha félénk is. :-)

Holnap is jön. Aztán pénteken meg fog lepődni, hogy egy vörös banyát talál majd itt helyettem. :-D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Sample text

Sample Text