Pages

2009. június 22., hétfő

Photoshooting

Egész hétvégés program. Parkban, híd alatt, motoron, esőben... romos gyárépületben. :-) Divatfotózás, ahogyan az ők nevezik. Igazi, hús-vér modellekkel. Profi modellekkel. Már ami az első napot illeti.

A lány gyönyörű, huncut mosolyú, picike. Szőke, barnára szolizott. Német lánytól szokatlanul helyes. A fiú vékony, magas, de nem túlságosan, és szemtelenül fiatal. Ha túl komolyra veszi magát, akkor nem tetszik. Ha mosolyog, akkor édes, ha nevet, akkor legszívesebben ráugranék. Hatalmas dús haja van, elképzeltem, ahogyan beletúrok, esetleg bele is kapaszkodom. ;-) Nagyon jól tudnak együtt dolgozni, tényleg elhitetik az emberrel, hogy ők összetartoznak, szerelmesek, kívánják egymást.... És ez át is jön a képekről. Linn és Max. Imádtam őket fotózni.

A második napon speciális a helyszín. Fantasztikus fotókat lehetne készíteni, ha... nem lenne sötét és lenne megfelelő felszerelésünk. Ha a portás nem késett volna egy órát és nem lenne mindenki ideges, a tanárral az élen. Ha a modellek nem lennének halálosan unalmasak... Franziska és Moritz a kifutóra valók, mert magasak, vékonyak, és kész. Ennyi.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Sample text

Sample Text