Pages

2010. február 9., kedd

Szívünk mélye

Ismét találtam egy érdekes írást. Olvasása közben ismét "Aha!!"-élményem volt. Amolyan homlokra csapkodós. Már értem, hogy miért történik, ami történik. A csillagok tehetnek mindenről. 
Én, kérem, ártatlan vagyok. ;-)


"Annyi szó esett már eddig a feladatokról. A tisztázni és tisztítani való teendőkről. Az Égiek akaratáról. A sorsról. A nagy Igazságokról. A Törvényekről. A karmikus munkáinkról. De most eljött az idő, hogy bevalljuk, valójában csak egyetlen igazán fontos kérdés van a világon. A Szerelem.

Minek ezt túlragozni? Úgyis minden, de minden erről szól. És mindenki, aki lebecsüli az erejét és az értékét, valójában magát az Életet becsüli le.

Ez a hét az Unio Mystica hete. A lelki elmélyülés és az ÉRZELMI EGYSÉG hete.

Amikor elkezdtem írni ezt az írást ezen a ponton megálltam. Hátradőltem a székben, kezem közé fogtam a kávésbögrémet és nem tudtam mást csinálni, csak hosszú percekig néztem ki az ablakon a fenséges hóesésbe. Bámultam a hatalmas, tündöklő hópihéket és közben kerestem a szavakat. A szavakat, amikkel le lehet írni, át lehet adni a Szerelem és az Unio Mystica varázslatos lelki élményét. De az író szavai is elfogynak néha. És ez ilyen pillanat volt …
Így hát felálltam az íróasztalom mellől, és csak ma reggel folytattam újra az írást. Álomországból kérve hozzá angyali segítséget.

Február 8-án hajnalban az Ég Királynője, a Vénusz szerelmetes ölelkezésben egyesül a Mélységek Istenével, a Neptunusszal, szent rítussal alá merülve a Vízöntő csillagkép múltba ömlő vízében és feltöltekezve a Kiscsikó csillagkép friss, tiszta energiáival. Mindeközben a Hold együttáll a Skorpió Szívével, az Antares csillaggal, amely a feltételek nélküli szeretet legmagasabb szintű energiája az Univerzumban (egyben Tejút és Világoszlop is). Az érzelmek, a szeretet, a szerelem és a lelki elmélyülés olyan magas szintű energiái öltenek testet ezen a héten a földi világban, amelynek szavakba foglalásához angyal nyelvre van szükség.

A Neptun bolygó a Szerelem Istennőjével ölelkezve most az érzelmek legmélyebb birodalmába visz le minket, amelynek létezéséről eddig talán csak sejtéseink voltak. Bepillanthatunk önmagunk és a Társaink legmélyebb, legtitkosabb érzelmi, lelki mélységeibe is. Szerelmi téren vagy az emberi kapcsolatok világában eddig homályban nyugvó titkokra derülhet fény, és titkos helyzetek vagy eltitkolt érzelmek tisztulhatnak ki a Vízöntő szent vízében. Lelkünk titkai hozzásegíthetnek újjászületésünkhöz.

Rendkívül jó időszak ez spirituális elmélyülésre is, hiszen a spirituális energiák most nagy harmóniában nyilvánulnak meg és lelkünk mélyére békét hoznak. Így ha esetleg félelmek vagy zűrzavar üti fel a fejét ezekben a napokban életetekben, akkor forduljatok tudatosan az ezotéria felé (akár egy ilyen jellegű könyv olvasásával), mert így a neptuni energiák magas szintű működését megteremtve mély érzelmi harmóniába kerültök.

A kreatív teremtő energiák a lelkünk leges legmélyéről fakadnak fel, tehát minden új ötlet, új vállalkozás, ami most születik meg lelki indíttatásánál fogva igaz vágyainkról tanúskodik. Kifejezetten érzelmi teremtésre alkalmas ez az időszak, amely a Kiscsikó friss, tiszta ereje révén új lendületet adhat a terveknek. A kreatív teremtő energiák újjászületését éljük! Érdemes kihasználni és mélyen önmagunkba nézni: mit is szeretnénk igazán létrehozni? Valamint érdemes azt is őszintén, jó alaposan megnézni, milyen vágyak szunnyadnak lelkünk legmélyére rejtve? Tisztázzátok le mindezt magatokban, mert lelkileg megtisztulhattok minden „feleslegtől”. A teherletétel felszabadító élmény lesz!      

Mivel a Vénusz - Neptun együttállásnak része a Chiron kisbolygó is, így szerelemmel (vagy bármilyen társas viszonnyal) kapcsolatban karmikus sebek jöhetnek a felszínre, szembesítve minket azzal, hogy milyen mélyre temetett félelmek, eltitkolt vágyak, vagy évek (évezredek) óta cipelt érzelmi sérülések szunnyadnak lelkünk legmélyebb bugyraiban. Ugyanakkor ez remek lehetőség a teljes lelki újjászületésre, hiszen minden, ami a felszínre jön most, a Vízöntő múlt vízében csodálatosan kitisztul, így a múlt érzelmi, lelki sérülései begyógyulnak, és már nem fájdalomként, hanem kristálytiszta lelki energiaként lüktetnek tovább bennünk. Régről cipelt karmikus terhektől szabadulhatunk meg most! A múlttól való érzelmi tisztulásnak az eredménye pedig az újjászületés mély lelki élménye, hiszen a Kiscsikó „csi” energiája lelkünk legmélyéig hatol.

Most visszatérhetünk abba az EGY-ségbe, amiből korábban kiszakadtunk. A neptuni energiák aktiválódása mellett a Hold, mely a felszíni érzelmeinkért felelős, mindeközben a ragyogó Antares csillaggal áll együtt, így lelkünknek valóban minden szegmense, minden apró rezdülése az eggyé válásról, tehát a szeretetről és a szerelemről szól most. Aki párkapcsolatban él ezen a héten a leggyönyörűbb mélységekbe merülhet alá Társával, EGY-é válhat vele mind lelkileg, mind szexuálisan. Megtapasztalhatja, mit is jelent az igazi mély lelki szexualitás, amely szent rítus, két lélek legmélyebb földi egyesülésével. Az a nász, amikor belehalsz a másik ölelésébe.
Aki pedig még keresi az Igaz Társát, talán most hallja meg lelke legmélyebb hívó szavát, s elindul végre Felé szerelmetes énekét követve. 

Elárulok valamit. Asztrológusként minden hozzám fordulótól az elemzés előtt meg szoktam kérdezni: Voltál már igazán szerelmes? IGAZÁN. Nem a felszínen, nem rutinból, nem biztonságból, nem érdekből, nem elvárásból, nem megszokásból. Igazán, mélyen, minden egyes porcikáddal EGYgyé válva a másikkal. Érezve minden apró rezdülését, meghallva lelke szavát akkor is, ha nem önti azokat földi szavakba. Válaszolva a kérdéseire anélkül, hogy hangosan kimondva feltette volna őket. Érezve a fájdalmát, átélve az örömét akkor is, ha nincs éppen veled. Ez az Unio Mystica. Az Igaz Szerelem az az állapot, amikor nem azért vagy hűséges a másikhoz, mert „így korrekt”, vagy mert „megígértem”, vagy mert „uralkodsz magadon” és kézben tartod az energiáidat. Hanem mert NEM KELL MÁS. Egyszerűen fel sem merül másnak a lehetősége sem benned. Még egy olyan világban sem, amely éppen a Nagy Kísértések sötét óráit éli.   
Nos, ezen a héten két csodálatos Istenség az Univerzumban kizárólag azért kel egybe, hogy megmutassa Nektek mit jelent ilyen szerelemben élni. Mit jelent az Igaz Szerelem megbonthatatlan EGYsége. Ha mást nem úgy, hogy a lelketek mélyén megsejtitek.

(Tudni kell, hogy a félelmek nagyon félre tudnak vezetni ebben. Hiszen az ego nem szeret „eggyé” válni, mert akkor elveszíti önmagát. És akkor – úgy érzi – elveszíti az „önirányítást” is, kikerül a kezéből a gyeplő. Ezért kezdi félelem burokba vonni a lelketeket, eltántorítva a valódi egy-ség lehetőségétől. De a lélek ereje a döntő, ezt soha ne feledjétek! Szeressétek hát ragyogó ego álarcotokat, amit erre az inkarnációra magatokra öltöttetek és értessétek meg vele, hogy nincs mitől félnie, mert az Igazi mellett az igazi lelki biztonság is beköszönt az életetekbe.)

A teljes érzelmi elmélyülés és lelki újjászületés napjait követően a hét második felében a kommunikáció istensége a Merkúr lép inspirációs fényszög kapcsolatba a Nyílt Szeretet Bajnokával, a Marssal, és mellette lelkesítő energiával kapcsolódik a Küszöb Őréhez, a Szaturnuszhoz. Ezáltal újra egy csodálatos háromszög jön létre szombaton az égen, amelynek csúcsa a Merkúr, így a kiemelő erő a hétvégén a kommunikáció, a teremtő erejű gondolatok és a nagy tisztázó beszélgetések. A Mars a Rák csillagkép Jászol részét épp elhagyva a Rák befogadó ágához ér, így arra fogunk ezekben a napokban nagyon erős késztetést érezni, hogy nyíltan kimondjuk valaminek (vagy valakinek) a befogadását. Talán egy élethelyzetet kell befogadnunk, egy új munkát, vagy egy új társat az Égi Irányban haladva. Lehet, hogy csak önmagunk belső templomában fogjuk nagy erővel megérteni a befogadás szükségességét. (Jelzem nagyon jó időszak ez a hétvége mindazoknak, akik kisbabát terveznek, mert most nagyon erősek a női, befogadó, anyai energiák!)
A Merkúr a Bak csillagkép fejénél halad, amely révén ráláthatunk az Örök Értékeinkre és a múltra egyaránt. Amit világosan meglátunk, egyben inspirálni fog a befogadásban.  Mind a Vízöntő múlt víze, mind a Bak feje arra utal, hogy fontos TISZTÁN látnunk és érzelmileg megtisztulnunk most!

Mivel a Szaturnusz  közben még mindig a Szűz múlt lábánál és a Kehely csillagképnél jár hátráló mozgásban, így olyan dolgot (olyan érzelmi energiát) kell befogadnunk az életünkben, amely a múlt értékeiből és az Örök Tudásból merít. Ez a múlt lehet közeli, s távoli (akár inkarnációkkal ezelőtti) múlt egyaránt. 

Ragyogó lelki, spirituális elmélyülést kívánok Nektek erre a hétre! Adjátok át magatokat a teljes EGYségnek és tisztuljatok meg minden érzelmi tehertől!"

(Forrás: Veres Mónika, www.csillagtitkok.eoldal.hu

Ezen a héten aztán minden lesz. Terveim szerint is. És teljesen egybeesik az itt leírtakkal. Lesz önmagamban való elmélyülést segítő program is. Elsőre ez mindig kicsit félelmetesnek tűnik, hiszen ahhoz kell a legnagyobb bátorság, hogy önmagunk gyengeségeivel, gyarlóságaival, félelmeivel szembenézzünk. Ismét egy sírós napra készülök, amolyan tisztítótűz-szerűre, mint amilyen a családállításos volt. De utána megint jobb lesz, tudom. 
És jó alapot fog adni a lila rész megteremtéséhez, mert azzal jelenleg gondjaim vannak még.  Egó, egó, egó! Legyőzlek úgyis. :-D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Sample text

Sample Text