Pages

2010. február 24., szerda

Új szerelem

Véletlenül találtam rá. Nem is tudom már, mit kerestem, de egyszer csak ott volt. Azonnal elbűvölt a hangjával. Szerelem volt első hallásra.


Most 18 éves. Declan Galbraith-nek hívják. Csodálkozom, hogy 10 éve a pályán van már, mégsem hallottam róla soha. Igaz, nem sok saját dala van, de ez ezzel a hanggal egyáltalán nem számít. (Viszont ami van, ami itt is elsőként hallható, a "Tell me why"... te jó ég!!!)


Mindenki tehetséges valamiben. Vannak, akik egész életükben nem jönnek rá, miben. És vannak, akik azon szerencsések közé tartoznak, hogy már fiatal korukban a tudatában vannak. És használják. Másoknak örömet okozva ezzel. Az ő torkában egy angyal hangja lakozik.

Joe Mac-et jól menedzselték, sok lehetőséget kapott megmutatni magát, az első igazi fiúcsapat tagjaként már 12 éves korában lányok ezrei hevertek a lábai előtt. (El is szállt kissé magától, de ezt hiszem ez megbocsájtható, hiszen olyan sokat letett már az asztalra.) Declan szerényebb, visszahúzódóbb. De a lányok itt is megvannak. :-)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Sample text

Sample Text